Voor Pieterpad wandelaars en anderen hebben wij een sfeervolle gastenkamer in t Witte Voorhuus in Zelhem (Achterhoek). Aan het Pieterpad en nabij marktplein met restaurant en winkels (500 m). Contact via:  06-45 7819 46.

Zie  www.zelhem.INFO   voor foto's, beschrijving en actuele prijsinformatie.   Een mooie en lichte kamer met eigen sanitair (douche, wc, wastafel), met 2 persoonsbed (losse matrassen, 1p dekbedden) en de mogelijkheid tot een extra bijzetbed. Ontbijt is in het atelier of bij mooi weer aan de picknicktafel. 

Wij bieden B&B, maar ook een geweldig Pieterpad Arrangement aan (B&B plus thee/koffie met lekkers, diner in een uitmuntend restaurant en lunchpakket op de volgende dag. Kijkt u op www.zelhem.INFO voor prijzen. 

Voor creatievelingen zijn er ook mogelijkheden voor een arrangement met een workshop schilderen, huur van een fiets, diner in een nabijgelegen restaurant. etc. Veel is mogelijk! Een idee voor een perfect cadeau  voor vrienden ter gelegenheid van een kroonjaar, huwelijk of ....  Informeer graag naar de mogelijkheden 

t Witte Voorhuus  //   Stephanotisweg 1   //   7021 ZR  Zelhem  // zie: www.zelhem.INFO